LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrađujemo vas s 10 ulaznica

GIVEAWAY: Osvoji besplatni upad na ovogodišnji LEAP Summit!

Nagradit ćemo ukupno 5 sretnika sa po 2 ulaznice za LEAP, a sve što morate je na Facebooku tagirati osobu koju želite povesti sa sobom.

Nagradit ćemo ukupno 5 sretnika sa po 2 ulaznice za LEAP, a sve što morate je na Facebooku tagirati osobu koju želite povesti sa sobom.

LEAP Summit, događaj koji obuhvaća misiju educiranja i inspiriranja inovatora, poduzetnika, lidera i pionirskih promicatelja promjena, vraća se ove godine s još većim žarom i uzbuđenjem. Ovaj multidisciplinarni događaj već je godinama utjecao na više od deset tisuća ljudi iz preko 40 zemalja diljem svijeta, a LEAP Summit 2024 obećava biti nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

Ovogodišnji, deveti po redu, LEAP Summit donosi niz tema koje će inspirirati i educirati sudionike na područjima međunarodnog poslovanja i poduzetništva, digitalnih trendova, tehnologije i umjetne inteligencije, održivog razvoja te razvoja karijere. Bez obzira jeste li strastveni poduzetnik, tehnološki entuzijast ili samo želite proširiti svoje horizonte, LEAP Summit 2024 nudi nešto za svakoga.

Na listi govornika za ovu godinu, među preko njih 60, mogu se pronaći imena poput profesionalnih kuhara i MasterChef sudaca Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića, influencera Nike Čuturića te Lade Kušec Deči, a tu su i TV voditeljica Antonia Ćosić, suosnivač Flastera Luka Glavaš, te Benjamin Noah Maričak koji je zadužen za video igre i nove tehnologije u Uredu glavnog direktora Hrvatskog audiovizualnog centra.


Komentirajte na Facebooku i povedite prijatelja/icu na LEAP


A da iskustvo ovogodišnjeg LEAP Summita 2024 bude potpuno, dijelimo ukupno 10 LEAP General Attendance ulaznica! Nagradit ćemo ukupno 5 sretnika sa po 2 ulaznice za LEAP, a sve što morate je na objavi ovog članka na našem Facebooku u komentarima tagirati osobu koju želite povesti sa sobom. Giveaway traje do sutra, 30. travnja u 20 sati, kada ćemo nasumičnim odabirom nagraditi najsretnijih 5 komentara.

Ova ulaznica omogućuje pristup svim konferencijama tijekom tri glavne faze, pristup izložbenom prostoru i salonu te dolazak na fLeap out party, pružajući vam priliku da se povežete s vrhunskim stručnjacima iz različitih industrija i područja.

Stoga, komentirajte na Fejsu i osvojite priliku da budete dio ovog nevjerojatnog iskustva. Budite spremni osjetiti snagu inspiracije i inovacije na LEAP Summitu 2024 – vaša sljedeća velika prilika čeka!
FOTO: LEAP SUMMIT