LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Niz zanimljivih aktivnosti na Tjednu karijera u Osijeku

Cilj je pružiti studentima mogućnost stjecanja korisnih vještina, informacija i savjeta kako bi lakše započeli svoju karijeru nakon završetka studija.

Cilj je pružiti studentima mogućnost stjecanja korisnih vještina, informacija i savjeta kako bi lakše započeli svoju karijeru nakon završetka studija.

Tjedan karijera Sveučilišta u Osijeku održat će se od 6. do 10. svibnja 2024. godine. Sveučilište u Osijeku organizira ovaj događaj s ciljem poticanja razvoja karijere svojih studenata te njihovog povezivanja s poslovnim sektorom. Tijekom ovog tjedna bit će organiziran niz aktivnosti, radionica, okruglih stolova, tribina, predavanja namijenjenih studentima, kao i speed dating.

Ovaj događaj rezultat je suradnje svih znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta u Osijeku. Cilj je pružiti studentima mogućnost stjecanja korisnih vještina, informacija i savjeta kako bi lakše započeli svoju karijeru nakon završetka studija. Radionice i predavanja biti će fokusirani na različite teme važne za karijerno usmjerenje, poput razvoja vještina traženih na tržištu rada, savjeta za pripremu životopisa i uspješno vođenje razgovora za posao.

Osim toga, speed dating događaj pružit će priliku studentima da se izravno upoznaju s predstavnicima tvrtki i organizacija te ostvare kontakte koji im mogu biti korisni u budućnosti. Tjedan karijera Sveučilišta u Osijeku važan je događaj koji doprinosi povećanju konkurentnosti studenata na tržištu rada te jačanju veza između akademske zajednice i poslovnog sektora.

Kompletan program Tjedna karijera možete provjeriti na poveznici.
FOTO: SVEUČILIŠTE U OSIJEKU